New Step by Step Map For αξεσουαρ καροτσασ

Wiki Article

Εργάτης: Σχεδόν πάντα ηλεκτρικό. Βρίσκεται στο εμπρός μέρος του αυτοκινήτου και το συρματόσχοινο αναλαμβάνει να τραβήξει το αυτοκίνητο από τη λάσπη, το χαντάκι, το ποτάμι και άλλα.

These electrical power electric working boards retractable fashionable and purposeful simplicity your entry and exit though giving a rugged element of layout. Grippy rubber studs dot the operating boards, for any certain..

προφίλ όπου απορροφά μέρος της δύναμης σε περίπτωση σύγκρουσης, έχει

+ Μπαγκαζιέρες - Τρειλερ + Κοτσαδόροι + ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ-ΤΡΕΙΛΕΡ + Επικοινωνία +

ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Μηχανή αναζήτησης - Ψάχνεις-Βρίσκεις

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για ανώνυμους στατιστικούς σκοπούς. Χωρίς κλήτευση, η εθελοντική συμμόρφωση εκ μέρους του Παρόχου Υπηρεσιών Διαδικτύου ή πρόσθετες καταγραφές από τρίτο μέρος, οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ή ανακτώνται για το σκοπό αυτό από μόνες τους δεν μπορούν συνήθως να χρησιμοποιηθούν για την αναγνώρισή σας.

Ράγες οροφής: Ράβδοι από αλουμίνιο, τοποθετημένες κατά μήκος της οροφής, που αναλαμβάνουν την υποδοχή σχάρας ή μπαγαζιέρας.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση που χρησιμοποιείται αποκλειστικά για στατιστικούς σκοπούς.

Η τεχνική αποθήκευση ή πρόσβαση είναι απαραίτητη για τον νόμιμο σκοπό της αποθήκευσης προτιμήσεων που δεν ζητούνται από τον συνδρομητή ή τον χρήστη.

Λασπωτήρας: Εύκαμπτο συνήθως φύλλο καουτσούκ, που τοποθετείται στο τελείωμα του τόξου που σχηματίζει ο θόλος του τροχού, για να προστατέψει από την λάσπη που εκτοξεύεται καθώς ο τροχός περιστρέφεται.

Καθρέπτες Εξωτερικοί / Βάσεις Καθρεπτών (κατά check here Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

Ελατήρια Χαμηλώματος / Ψηλώματος (κατά Μάρκα και Τύπο Αυτοκινήτου)

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτο..

ανοξείδωτο ταμπελάκι όπου αναγράφεται η μάρκα του αυτοκινήτου..

Report this wiki page